De nieuws brieven worden uitgegeven in 2 soorten. Publiek en alleen voor Leden (L). De nummering is xx.jaartal (L).

Voor vragen of reacties neem contact op met de Secretaris

Nieuwsbrief 02.2017

Beste Leden,

De site heeft weer een update ondergaan. Het kan zijn dat als Google als browser gebruikt je een melding krijgt dat de site 'onveilig'. Dat is iets van Google waar we nog mee bezig zijn om dat zonder al te veel kosten te regelen. De site is op dit moment net zo 'veilig' als voorheen.

Lees meer...

Nieuwsbrief 06.2015 

Beste Leden,

Site update

file sqgkt2qjqnv6r2uMede dankzij de goede service van onze webhoster Roberto Webhosting is onze website weer netjes gebackup en up-to-date

Bouwprojecten

Lees meer...

Nieuwsbrief 04.2015

Beste Leden,

Het is zover, de beloofde nieuwsbrieven gaan nu echt van start, Maarte van Logten heeft al de eerste aanzet gegeven en nu is het mijn beurt.
Het uitgaan van nieuwsbrieven is wel afhankelijk van het eventuele nieuws dat er te melden is. Geen nieuws geen nieuwsbrief.

Echter de maanden mei en juni, daar is wat over te vertellen.

20150514 200254  2015 06 27 13.12.49  DSC 1234  

En kijk ook even naar de agenda voor de rest van het jaar.

AfdakOosterplas, Gouden Ham, Kerkdriel, De Kempen, Secretariaat

Lees meer...

Nieuwsbrief 05.2015 

Beste Leden,

Tekeningenarchief

Het tekeningen archief is door Frans Vermeulen weer aangevuld. Ten behoeve van de digitale versie ervan is ook de database aangegevuld en zijn er weer vele nieuwe foto's en tekeningen beschikbaar gekomen. Inmiddels hebbenwe  2168 boten in het archief en van nagenoeg allemaal een afbeelding in het digitale archief. Neem een kijkje en meld eventuele aanvullingen of ongerechtigheden bij Frans of Maarte. Overigens was de 2000e boot  B.11.116

Bouwproject

En laat B.11.116 nu net het clubproject bootje zijn voor 'Opening vaarseizoen'.  Zie inmiddels de 2 bouwprojecten van Jan en Maarte. 

Footy Project Maritiem

De naam van de nieuwe boot(je) is bekend en zo ook de prijswinnaar. Feetje is het geworden en deze naam is bedacht door Liselotte Pruissen en zij zal dan ook de 1e prijs toegestuurd gaan krijgen. Of Feetjes nu een verwijzing is naar de lengte  weten we niet maar het zal in ieder geval een feeërieke bootje worden.

Daarnaast hebben we 2 aanmoedigings prijzen uitgeloofd (Naut Vermeulen en Boyce Kayser) en deze 2  krijgen een zender cadeau. Met meer dan 80 nieuwe namen (bv Bossche Draak, Wiebelbootje, beide net buiten de prijzen) was het behalve een nuttige ook een hele leuke activiteit.

Jan van Iwaarden
Secretaris

06 1594 9030

Nieuwsbrief 03.2015

dd 23 april 2015

De nieuwsbrief wordt gebruikt leden en belangstellende te informeren over het wel en wee van onze club. 

Naast informatie over leden met name informatie over activiteiten uitgevoerd in en door onze club. Deze keer informatie over Opening Vaarseizoen zondag 26 april en het Clubgebouw.

Lees meer...