2017www

2017 Maritiem 's-Hertogenbosch

Ondanks alle afstemming en aanloop problemen rondom de organisatie is Maritiem 2017 voor Modelbotenclub Titanic een succes geworden.  

  

IMG 7199

 

Dankzij het prachtige bad, gemaakt door hoverniersbedrijf de Vijverberg uit Rosmalen, de hulp van de brandweer, de inzet van veel leden, het mooie weer en een gezellig publiek zijn het weer een paar mooie dagen geworden.

Op vrijdagavond was het zo rustig in de stad dat er tijdig is opgeruimd (met dank aan Yoga aan de kade 's-Hertogenbosch) en samen met een paar honderd anderen is gekeken naar het vuurwerk.

 

 

 IMG 7236

Zaterdag en zondag was het gezellig druk en konden ook de kinderen naar hartelust varen in het mooi bad. De dappere Cas is, zittend in een demo bootje van de buren, zelfs voortgetrokken met de sleper van Sjef. 

 

 

 

 

  

IMG 7223

 

De eerste prijs voor de mooiste boot, de lemsteraak De Groene Draak, ging naar een lid van MBC Amfibie uit Helmond. Op zaterdag hebben de leden van de Vaargroep De Kempen hun boten getoond aan het publiek. En natuurlijk was ook Piet van Rhoon ook weer van de partij.

 

Zoals elk jaar zijn er weer bezoekers voorbij gekomen met een meer dan gemiddelde belangstelling. Als we dan uitlegde dat onze leden uit de regio 's-Hertogenbosch (30 km) en dat ze gerust 'n keer langs mochten komen voor een kop koffie, ons tekeningen archief en de gezellige sfeer in het clubgebouw dan zag je soms de twijfel toeslaan om toch weer te gaan bouwen.

Voel je, zonder enige verplichting, vrij om op donderdagavond eens langs te komen.