Nachtvaren bij Titanic

9d1b08ac 3078 4a6f a728 0e9edc3504e0Het vaarseizoen is in stijl afgesloten. Jammer genoeg niet op het beoogde Paleiskwartier (te zeer vervuild met wier en andere rotzooi) maar op het eigen clubhuis aan de Oosterplas.

Met vele schepen is gestreden om de de prijs van de mooist versierde boot. Uiteindelijk is Peter de winnaar geworden omdat zijn boot de meest realistische versiering had voor een boten feestje.

Onze vrienden uit Helmond (Amfibie) waren ook aanwezig en dan geldt: gedeelde vreugde is dubbele vreugde.

Met de nieuwe ventilator werd er zelfs even gevaren met zeilboten. De vijverbak is groot genoeg om eens lekker over het water te scheren.

Het bestuur had ook gezorgd voor een leuke attentie voor leden die al  geruime tijd lid zijn, zelfs 35 jaar, Theo). De avond zelf werd voorzien van lekkere hapje dus ook de inwendige mens werd verzorgt.

Een gezellige avond die zijn voortzetting krijgt elke donderdagavond op het clubhuis. Kom ook een keer kijken en breng je idee├źn of bouwprojecten mee. Zoek je nog een een nieuwe uitdaging ? Gebruik ons archief en laat je beraden over de volgende stap. De koffie staat klaar.