Avondvaren in 's-Hertogenbosch (Paleiskwartier)

De bewoners van het Paleiskwartier zijn getrakteerd op een spectaculair uitzicht. Prachtig verlichte schepen die de avondschemering in voeren en  zelfs bij absolute duisternis een fascinerende aanblik boden. En ook de weergoden waren ons gunstig gezind. Daar waar het in de Maaspoort en Rosmalen met bakken uit de hemel kwam viel er bij ons slecht een enkele druppel op de barbecue.

Met meer dan 25 deelnemers langs de vijver een zeer geslaagd evenement. Mede dankzij de aanwezigheid van leden van De Kempen en het Stormanker, 3 kinderen met bootjes en de aanhang en publiek een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje (prik).

De prijs voor de meest originele, creatieve en qua uitvoering is gegaan naar Marty op de voet gevolgd door Sjef, Nico en Michael e.a. deskundig overzien door Frits,  Hans en Maarte ( de fantoom boot van Maarte deed buiten mededinging mee ).

 Als je dacht dat je alles meegemaakt hebt dan werd je alsnog verrast. De PR werd verzorgd door Wil en laat ie nu zijn staande lampen uit de slaapkamer meegebracht hebben bij zijn zitje. 't moet niet gekker worden.

Dit keer was het initiatief en de voorbereiding door Jan, de foerage door Maarte en barbecue kunsten van Guus.

Zie de agenda voor de aankomende activiteiten. 

HPIM3264