Vlaggen Een nieuwe uitdaging voor Titanic

beachvlagNiet alleen voor Titanic leden maar ook voor sponsoren en andere geïnteresseerden. In het afgelopen jaar zijn een aantal 'Beach vlaggen' verzameld (legaal wel te verstaan). De doeken waren altijd totaal versleten maar de stokken en de hoes om de stok zeer wel bruikbaar. Dus: een nieuw doekje erop en vlaggen maar.
Nu hebben we een aantal zaken nodig:

 

  • Een goed ontwerp voor de vlaggen. Logo, inhoud, lettertype, horizontaal/verticaal, met of zonder sponsor naam. Tal van vragen waarop diverse antwoorden kunnen komen. Maar dat zijn we wel gewend bij MBC Titanic. Maatvoering: Maximaal 300 bij 60 cm. Bescheiden als we zijn mag het ook wel wat kleiner.
  • Stof om het ontwerp op te printen. Doorzichtig, enkelzijdig, geperforeerd en voor binnen en buiten. Of dubbelzijdig. Laat je niet beperken door deze voorstellen.
  • Bevestigingsmateriaal voor op de grond, aan een tafelpoot of tentpaal of de aan badrand bij b.v. het Paleiskwartier. Grondpennen, buizen etc. Handige handen voor de bevestiging van het doek aan de paalhoezen en natuurlijk voor de plaatsingsmiddelen.
  • Logo TitanicEn natuurlijk de financiële middelen om e.a. te realiseren. MBC Titanic is regelmatig aanwezig op Maritieme en Modelbouw evenementen. Zie ons artikel over Sponsoring

Interesse of ideeën ? deel ze met Maarte van Logten of Jan van Iwaarden