Clubhuis

clubhuis

Ga voor de slagboom links. 

Wie zijn wij ?

Modelbotenclub Titanic, een vereniging van scheepsmodelbouwers.

Onze leden bouwen thuis aan hun eigen modellen. Deze modellen worden ontleend aan bouwdozen of tekeningen. Gebouwd wordt in hout, aluminium, plastic en zelfs schuim en papier. De scheepstypen variëren van binnenvaartschepen tot zeiljachten en van slepers tot vrachtschepen. Alles is op elk niveau mogelijk, zowel radiografisch bestuurd als statisch.

Een scheepsmodel maken hoeft niet duur te zijn. Van gebruikt hout is het mogelijk een prachtig schip te maken. De kosten zijn dan zeer beperkt. Het is ook mogelijk een bouwdoos te kopen. Deze zijn in alle prijsklassen verkrijgbaar.

Lees meer: Wie zijn wij ?

Financieel / Contributie / Rekening

Financieel / Contributie / Rekening

De contributie voor het lidmaatschap van Modelbotenclub Titanic bedraagt € 20,-- per kwartaal, te voldoen door middel van overmaking op bankrekeningnummer:

MBC TITANIC NL04 ABNA 0440 8645 18 ten name van M.B.C. Titanic.

Laat de contributie u er niet van weerhouden om, geheel vrijblijvend, de sfeer op de club te proeven door een aantal keren, geheel vrijblijvend, op donderdagavond het clubhuis te bezoeken. 

Het secretariaat is bereikbaar via Frans Vos ( secretaris )

MBC Titanic is ingeschreven bij de KVK onder nummer 40217643.

Lid worden ?

Lid worden, nieuwsgierig wat Titanic voor jou kan betekenen ?

Heb je thuis nog een bouwproject in of op de kast liggen ? Kom naar de club en laat je enthousiasmeren om weer aan de slag te gaan.  Wil je weten waar je aan begint alvorens een (te) groot bedrag te spenderen in de winkel of wil je beginnen aan een ambitieus project. Kom naar de club en laat je adviseren.

Lees meer: Lid worden ?

Vaargebieden

Vaargebieden

Waar kunnen we in 's-Hertogenbosch allemaal terecht met onze boten ?

  • Clubgebouw (Naast de Oosterplas en voorzien van een eigen oefenvijver)
  • Paleiskwartier (mooiste vaarbassin van 's-Hertogenbosch, achter het station, wat we gebruiken voor jaarlijkse opening vaarseizoen)
  • IJzeren Vrouw (midden in de stad)
  • Noorderplas (Makkelijk toegankelijk vanuit de Maaspoort)
  • Groote Wielen (prachtig gelegen plas in Rosmalen)
  • St Jan Parkeergarage met een prachtig gelegen vijver erop (binnenkort)

    Lees meer: Vaargebieden

Maritiem 2019

Maritiem 2019

  Gaat NIET door in de bekende formule. 

De Stichting Maritiem heeft aangeven dat het dit jaar mogelijk in een afgeslankte vorm alsnog doorgaat.

MBC Titanic heeft daarvoor interesse getoond. Daarnaast is zich aan het beraden op welke manier we toch een evenement kunnen organiseren c.q. kunnen aansluiten bij een evenement met veel publiek. 

 

Agenda 2020

2020 Agenda


CORANA mededeling

Het clubhuis is weer open voor alle activiteiten. Als iedereen zich houdt aan de RIVM aanbevelingen dan kunnen we onze hobby weer met elkaar delen en ons oefenbad weer vullen met onze bootjes. Kom vooral even kijken op onze locatie aan de Oosterplas.


Dit is de agenda van tal van modelbouw activiteiten. Elke donderdag vanaf 19.15 uur clubavond op het clubhuis aan de Oosterplas

Indien u van mening bent dat uw evenement of activiteit hierop thuis hoort dan horen we dat graag van u, de  Secretaris

Nederlandse Vereniging van Modelbouwers (NVM) Agenda

Modelbotenclub Titanic is ook te vinden op Facebook. https://www.facebook.com/modelbouwdenbosch 

Lees meer: Agenda 2020

Website van de maand


Website van de maand

Elke maand een nieuw link naar een leuke of interessante website.

Titanic heeft geen zakelijk relaties met mogelijk vermelde webshop of andere organisatie en is ook niet aansprakelijk voor hetgeen er op verkocht c.q. getoond wordt.

Nieuwe Website 

De website van ModelBotenClub Titanic regio 's-Hertogenbosch wordt vernieuwd. Nu is al te zien hoe zich dat ontwikkelt. Ideeën en suggesties zijn welkom.

Lees meer: Website van de maand

Sponsoren gezocht

Sponsor(en) gezocht


Logo TitanicModelbotenclub Titanic ontvangt geen subsidie en is financieel afhankelijk van de contributie van haar leden en van de bijdragen die ze ontvangt voor haar deelname aan evenementen. De jaarlijkse kosten kunnen daarmee worden betaald, maar de club zou met een beetje extra financiële armslag enorm zijn geholpen.

Daarom is de vereniging op zoek naar een of meer sponsoren die de vereniging met beperkte bedragen zouden willen steunen en die hun naam aan de vereniging en haar activiteiten zouden willen verbinden.

Lees meer: Sponsoren gezocht

Evenementen 2019

2019 Voorjaarschoonmaak

Met zijn allen even doorwerken en het gebouw en terrein kunnen we weer een jaar tegen.

 

2019 3d Printen

Een zeer geslaagde demo. Is dit een nieuwe loot in modelbouw of het einde van het vertrouwde handwerk. Of kan het samen op gaan en tot nog mooiere projecten leiden ?

 

20190714 Paleiskwartier en Barbeque bij de Oosterplas

Gezellig samen varen in de mooiste vaarlocatie van 's-Hertogenbosch. De dag afgesloten met een voortreffelijke georganiseerde barbecue.