Disclaimer AVG

Disclaimer.  U bent op de website omdat U dat wil. Als U iets ziet wat niet klopt dan graag een email naar de Webmaster

Privacy verklaring MBC Titanic ‘s-Hertogenbosch

MBC Titanic zal uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandelen, en zich daarbij houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en ze worden niet bewaard op deze website.  Door gebruik te maken van deze website geeft U aan het privacy beleid van MBC Titanic te accepteren.

Het is mogelijk dat de website niet-persoonlijke gegevens verzamelt zoals b.v. browsertype, IP-adres of type apparaat waarvan U gebruik maakt. Deze informatie wordt niet ter beschikking gesteld of verkocht aan derden. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor het correct functioneren van deze website.

Logboek

Logboek

2 keer per jaar wordt onder de leden, sponsors en bevriende verenigingen het Logboek verspreid. Hierin opgenomen de laatste bouwprojecten van leden, bestuurlijke informatie, sponsoring etc

Inhoudsopgave 1998-2001

Inhoudsopgave  2001-2009

2019  voorjaar

2019.01 Nieuwsbrief (webmaster)

2019.01 Nieuwsbrief (webmaster)

Beste leden en bezoekers.

 De nieuwe website van Modelbotenclub Titanic Club regio 's-Hertogenbosch begint langzaam zijn gezicht te tonen. Gelet op de grote hoeveelheid over te zetten informatie zal het nog wel enige tijd duren voordat e.a. geheel is afgerond.

De nieuwe naam wordt MBC 's-Hertogenbosch.